C'est la vie

First time

 

 

Igår kväll efter jobbet upptäckte jag och Janneke trädgården i Palais Royale. Jag vet inte riktigt ad jag gör på den här bilden, men ni kanske kan bortse från den där konstiga posen? Det kan tyckas märkligt att jag aldrig varit i Jardin de Palais Royale, trots att jag bott i Paris i 4,5 år sammanlagt (inte hela tiden såklart, men det var nästan 4,5 år sedan jag kom hit första gången år 2009), men på något vänster har det aldrig blivit av. Det var riktigt mysigt med de vackra träden som stod på rad. Jag får visa er lite bilder senare.

 

Jag kom hem sent igår på grund av problem med metron, för att upptäcka att jag tappat mina fina nya sjal någonstans på vägen hem. Jag var ganska olycklig över det då den redan blivit något av en favorit, men det finns ju värra saker i världen. Såklart. Min fredagskväll spenderades i sängen under täcket. Killen och jag såg på The Social Network och passade på att umgås eftersom han åkte bort i morse, för att vara borta resten av helgen. Men det går ingen nöd på mig. Jag har flera trevliga helgplaner!

 

Nu ska jag äta en sen frukost och titta på Downton Abbey. 

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag älskar den trädgården! Min förra header var ju på pelarna (och mig) precis där. Jag ser att hösten har kommit till Parran också. Hur varmt har ni. KOmmer på fredag och måste packa rätt. 😊

  • Christine&Paris

    Just nu ser det ut att bli uppåt 25 grader hela veckan, men jag vet inte alls hur det kommer bli i helgen. Fråga mig igen senare i veckan, haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.