C'est la vie

It’s getting old

Efter en ganska onödig tur till amerikanska kyrkan i förmiddags för att kolla bostadsannonser (det fanns ingenting, tyvärr) så mötte jag upp med Janis och bjöd henne på en kaffe. Sen åkte jag hem där Christophe fixat lunch till mig.

I eftermiddag har jag skickat några mail, pratat med min handledare på praktiken, bestämt fika-dejt med Precious i helgen, kollat på fransk stand up på TV och letat lite fler lägenheter. Ikväll ska vi på en till visning i Levallios (en närförort till Paris). Nu ska jag städa och försöka få ordning på mina kläder och saker i sovrummet. Det är inte helt lätt när man bor i en kappsäck. Jag längtar efter riktiga garderober så jag slipper ha samma kläder varje dag för enkelhetens skull. Dessutom är jag trött på mina kläder för jag har rensat så mycket så det knappt finns någonting kvar. På rean ska jag köpa nya fina kläder för så lite pengar som möjligt.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.