C'est la vie

One more time

Det är ganska körigt nu och det här lägenhetsletandet tar all tid. Igår var vi och tittade på en lägenhet som hade mögel på väggarna. Christophe var inte helt emot den. Ni kanske förstår att det skapar viss osämja. HUR kan man INTE vara negativt inställt till en lägenhet som luktar mögel i badrummet? Och hur kan man som agentur visa en lägenhet som är skitig och fuktskadad utan att skämmas? Ja, såklart, det är ju Paris. Folk tar vad som helst bara för att få en lägenhet. Jag vill däremot ha någonting där jag kan trivas.

Dessutom regnar det och är allmänt grått. Jag längtar efter vår och värme. Som tur är brukar den komma tidigare här än i Sverige.

0 kommentarer

  • inspireme ?

    Uh, för er hälsa – ta ingen lägenhet med mögel!! 😟 Inge bra alls för luftrören. Lycka till med letandet, håller tummarna.

  • isabelle

    huh ja… det slutade med att vi bara tittade pâ "refait a neuf"… isolering och ventilation kan vara rätt skönt ;o) fast ibland funkar det ju utan… vi hittade bara 3 perfekta lägenheter och alla tre hade lite egenheter… men er lägenhet finns där… att vara ihärdig tyckte jag lönade sig… men det kan kännas lite uppgivet ibland? ser med skräckblandad förtjusning fram emot att flytta tillbaka…
    http://www.cosyhome-paris.com/location2.asp?arr=17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.