Things I like

Humör efter väder

 

 

Idag kom äntligen solen tillbaka. Det är otroligt hur mitt humör skiftar så fort vädret växlar. När det regnar och är kallt blir jag grinig, negativ och trött. När solen skiner blir jag glad, positiv och har massor med energi. Jag började min lördag med att följa med Precious som skulle köpa en resväska. Här på avenue de Clichy kan man hitta flera butiker som säljer resväskor till en spottstyver. Efter hon köpt sin resväska tog vi en kaffe i Batignolles och pratade skit i ett par timmar. Nu har jag ätit en sen lunch och tänkte spendera eftermiddagen med att rensa och städa. Jag behöver bland annat gå genom min garderob eftersom jag och några vänner pratat om att ha en klädbytarkväll. 

Hoppas ni har fått en fin start på helgen!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.