C'est la vie

C’est incroyable

 

 

Christophe är som sagt iväg i helgen på svensexa. Han ringde nyss och berättade att de bor på ett helt enormt slott nere i sydvästra Frankrike. ”Non mais c’est incroyable chérie!”, nästan gapade han i telefonen. Jag tror han sa c’est iiiincroyable tio gånger, om inte mer. På svenska = det är helt otroligt. Tydligen har de två pooler, tre terrasser, sju badrum, tre vardagsrum/salonger, bastu och det ligger på en helt fantastiskt fin plats. Jag är inte alls avundsjuk. Inte alls.

 

Själv ligger jag i sängen i mina rutiga pyjamasbyxor och tänkte snart gå och lägga mig. Jag var förresten på rean idag efter jobbet och kom hem med… en vit t-shirt. Det gäller att slå på stort. Dock är den väldigt snygg så det var ett bra köp. Jag kanske har den på mig i morgon, eller på söndag.

 

Nej nu blir det ett avsnitt till av Grey’s Anatomy innan jag svävar in i drömmarnas land.

 

Bonne nuit!

 

 
0

0 kommentarer

  • Jasmine

    men ååh! Har rean redan startat i Paris?! Tills juli får vi vänta här i Italien. Hmmf;) Tack så mycket! Vi är superglada och tänker oss ett vinterbröllop men har inte bestämt plats än. Vi ska flytta till Schweiz (och där vet vi iallafall att vi INTE vill gifta oss;-) ) Med andra ord så måste jag lära mig franska. Tips mottages gärna på hur man snabbast möjligt lär sig kommunicera på det språket. Har hört att det inte direkt är en dans på rosor att lära sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.