Shopping

Inne eller ute?

 

 

Jag köpte ju två par skor i London (jag förutser att ni har hängt med de senaste dagarna på bloggen, trogna läsare som ni är, särskilt du pappa som är så intresserad av mode), och de andra paren var ett par klackar som jag tänkt ha på ett av bröllopen jag ska på i sommar. Jag är fortfarande inte helt hundra på om de är bekväma. Vilket är lite oroväckande eftersom jag inte kan lämna tillbaka dem – som med allt annat jag köper – så jag tänkte gå in dem ikväll och hoppas på det bästa. Till det har jag ett par gamla jeans jag hittade i garderoben. Jag klippte av dem för ett tag sedan eftersom de var så långa och jobbiga. Ni vet sådär snitsigt ”modebloggar-aktigt”. Nu känner jag mig SÅ inne. Fast den trenden kanske gått förbi? Äh, det får gå ändå. Jag har inga andra rena byxor.

 

Dags att dra ut på lördagsäventyr. Jag ska iväg och träffa Natalie, för ett (eller två) glas vin här i närheten av mig. Det ska bli himla trevligt må jag säga. 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.