Travels

Reims Part Two

 

 

 

Jag kom på att jag glömt lägga upp de sista bilderna från Reims. Jag gillade staden i sig, den var mysig, men det var synd att det var så turiststämplat. På alla restauranger i centrum var det neonskyltar i fönstren och ”inbjudande” matbilder på menyerna. Vi ångrade att vi inte hade kollat upp en restaurang innan så det är någonting jag verkligen rekommenderar. Vi hittade dock två ställen som hade helt okej mat.

 

Hotellet var också lite av en besvikelse. Vi bodde på Best Western Hotel de la Paix, som skulle vara ett fyrstjärnigt hotell. Det var dyrt för det man fick och det kändes mer som ett trestjärnigt hotell. Små rum, air-condition som brummade, tvålpump i duschen och överlag väldigt simpelt. Vi betalade ca 40 € mer för två nätter i Parma och då var det verkligen ett fyrstjärnigt hotell. Däremot var servicen riktigt bra och de hade en skön pool man fick lov att utnyttja.

 

Vi var aldrig på något champagnehus, utan i stället tog C med mig på ett krigsmuseum. Det var ju intressant, men mest för det manliga sällskapet skulle jag gissa. Han är allt bra romantiskt min fransman. Dessutom har han en fin flickvän som går på krigsmuseum i stället för att besöka champagnehus.

 

För de nyfikna finns det fler bilder från Reims här

 

 
0

0 kommentarer

  • theresa

    vad härligt att du lagt upp bilder från Reims. Jag åker dit över en dag denna veckan, har du något tips om vad som "måste" ses och är det lätt att boka vinprovning etc på plats?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.