Shopping,  Things I like

En singeltjej med blommiga pyjamasbyxor

Hej hej från mig! Jag lever, andas och frodas. Någorlunda i alla fall. Så någorlunda man kan frodas i dessa tider. Fast jag ska erkänna att jag kämpar med att känna motivation och lust för att göra saker. Igår skrev min kompis Naomi att hon hört att Sverige gjort liknande restriktioner som övriga världen, och en annan kompis i Sydafrika skrev samma sak. Det verkar som att det sprids fake news lite varstans ifrån. Fast det kanske inte dröjer länge tills det blir så här med. Who knows.

Äsch jag ska inte skriva om c-ordet för det görs det så mycket redan. I stället tänker jag berätta om min fina blommiga pyjamas som jag just nu gärna går runt i halva dagarna bara för att den är så skön. Jag gick loss i Intimissimis butik på Emporia förra veckan och råkade handla underkläder för en summa som hade fått min pappa att sätta morgonkaffet i halsen, men de hade 50 % på ALLT så jag kunde inte låta bli.

Underkläderna tänker jag inte visa för till skillnad från de flesta av dagens unga influensers så är min privata integritet någonting jag vill behålla, men det går att se på hemsidan vad som finns (jag kan däremot tipsa om deras vanliga bomullstrosor med spets som är bland det skönaste jag haft på mig).

Däremot visar jag gärna dessa fina byxor och det matchande linnet med så mjuk kvalitet att jag nästan glömmer bort att jag har det på mig. Tyget ser ut och känns som siden men har någon finare viskosblandning. Byxorna hittar du HÄR och linnet HÄR.

Jag passade även på att köpa ett par av deras shorts i svart siden som du hittar HÄR.
De korallrosa sidenshortsen är från Twilfit. Även de köpte jag på rea – ett avdrag på 70 % är inte fy skam! De finns i svart och vitt på hemsidan men troligtvis till bättre pris i butik.

Erbjudandet hos Intimissimi gäller även online fram till i morgon så skynda att fynda!

Jag tvingade mig själv att slänga de där håliga och obekväma underkläderna som jag bara har kvar i lådan för sakens skull. Även om jag just nu är lika singel som Bridget Jones var när hon satt på soffan och sjöng ”All by myself” (fast i stället har jag gråtit till ett klipp med Helen Sjöholms Gabriellas sång medan jag med eftertryck basunerat ut ”jaaag viiill leva lycklig för att jag är jaaaag”) så gillar jag att känna mig fin rakt genom. Från hjärtat ut till de rosamålade tånaglarna (de är förstås inte målade med du fattar poängen). Nu har jag bara ett par fultrosor att dra på mig när alla andra ligger i tvättlåren. Förhoppningsvis kommer detta hjälpa mig att leva lycklig i alla mina dar.

PS. Detta är såklart inget samarbete, vilket kanske är uppenbart med tanke på min lilla blogg, men jag vill ändå poängtera det. Jag bara älskar denna underklädesbutik med hela mitt hjärta.

7 kommentarer

 • artist

  Vad skoj att unna sig lite fint. Det får en alltid att må bättre. Själv försöker jag undvika att spontant gå in i någon affär i det lilla centrum jag bor vid just nu. Men har kikat lite på kläder på nätet utan att våga klicka hem något. Däremot köpte jag lite ansiktsvård från Yves Rocher på nätet. Brukar åka till deras butik annars men undviker det nu. Dessutom har jag köpt hem mat från Matsmart, de räddar sådant som annars skulle slängas. Är mellan 20-70% rabatt. Inte massa skräp utan en hel del ekologiskt etc

  Det är sådant som har kort datum, ska byta förpackning eller slutat säljas. Är värt att spana in. Har handlat från dem flera gånger.

 • Daniel på FlyingDryden

  Allt annat än inlägg om c är bra, även om jag högst troligt inte kommer följa länkarna och shoppa. Funderar dock på att göra en All by myself-video, fast för här på jobbet. Det ekar tomt i kontorslandskapet.

 • Jenny

  Det är något speciellt med en lyxig pyjamas. Det känns liksom *extra* lyxigt, som att man lyckats med allt i livet och bara kan glassa omkring. Eller är det bara jag som är en pyjamasdagrdrömmare? Vad jag ville skriva var att det är en jättefin pyjamas och den ser så skön (och lyxig) ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.