C'est la vie

Glad och full av energi

IMG_3079 (1)

Idag är en sådan där lördag när jag mest vill sitta och dricka kaffe på ett mysigt fik och läsa min bok. Först ska jag städa lägenheten lite snabbt. Jag gillar inte att tillbringa en hel dag till att städa och tycker att det finns viktigare saker att bry sig om än ett perfekt hem, men samtidigt trivs jag bättre hemma när det är någorlunda rent och i ordning.

Igår hade jag en så himla rolig och mysig kväll. Julia föreslog att vi skulle gå till Moriskans afterwork. Där får man gratis vegetarisk mat om man köper någonting att dricka för minst 50 kronor. Vi hängde där i några timmar medan vi pratade om alla möjliga värdsliga ämnen. Efter det beslutade vi oss för att gå hem till henne för jag hade ännu inte fått se hennes nya lägenhet. Sedan satt vi i hennes soffa resten av kvällen. Åt mackor medan vi zappade på TV:n och pratade om killar. Herregud vad jag skrattade igår kväll. Sådant där sluta-jag-får-ont-i-magen-garv. Jag behövde verkligen det och kan ärligt säga att det var riktigt länge sedan jag skrattade så mycket. Älskar den människan för hon är så himla unik och knasig. Vi kan ha så roligt ihop, driva med varandra och samtidigt diskutera livet. Sådan där enkel vänskap där det alltid är högt i tak och olika åsikter respekteras men ibland ifrågasätts. Mycket vänskap-snack på bloggen nu, men just vänner är så viktiga för mig. Särskilt nu. Jag var så glad och full av energi när jag cyklade hem igår.

Hur har din helg börjat? Är du bakis idag eller hoppade du upp ur sängen pigg som en mört? Jag hoppas att du får en fin lördag!
Nej nu ska jag sätta på lite härlig musik och ta fram dammtrasan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.