Paris,  Things I like

Dinner with three friends, three years ago #tbt

dinnerwiththegirls

Den här bilden kom upp som Facebook Memory idag. Det är från en middag för exakt tre år sedan, bara en vecka innan jag flyttade från Paris till Malmö. De där tre personerna var så himla viktiga för mig under min tid i Paris, och är fortfarande viktiga. De bor allihop kvar i Paris så av förklarliga skäl ses vi inte så ofta.

♥ Sara, till vänster, träffade jag när jag gjorde praktik på Svenska Handelskammaren i Paris. Hon hade gjort praktik där innan mig och vi började successivt bygga upp en vänskap efter att ha träffats på några event som jag anordnade med Junior Chamber Club. Året innan jag flyttade hem umgicks vi ofta och sedan utvecklades det till en riktigt nära vänskap med ett starkt förtroende, i alla fall för min del. Hon är den där som skickar ett meddelande bara för att visa att hon tänker på mig och ber om ursäkt för att hon inte hört av sig på länge, trots att jag inte varit mycket bättre själv.

♥ Bredvid Sara sitter Naomi, min italienska vän som jag träffade när vi båda var på en gruppintervju på en Hostess Agency. En energisk brunett med enormt, lockigt hår och nyfikenhet i blicken börjar prata med mig när vi står och väntar på ett dokument vi ska få, och det visar sig sen att vi ska åt samma håll tillbaka. Vi bestämmer oss för att äta lunch ihop och efter det hade jag en ny vän. Jag har henne att tacka för mycket när det var som jobbigast mellan mig och mitt ex, och även efter att det tagit slut. Dessutom beundrar jag henne för hennes mod och driv. För två somrar sedan fick jag även se henne gifta sig i Italien (jag insåg förresten att jag glömt skriva om denna händelse, så det ska jag göra!) med sitt livs kärlek.

♥ Sedan har vi Natalie. Hon var en av mina allra första vänner i Paris och en av de jag nog har flest minnen med. Vi träffades hösten 2009. Jag tror till och med att vi snart firar 8 år som vänner! Jag är så tacksam till denna människa för utan henne hade inte min tid utomlands varit så bra som den varit. Alla gånger hon stöttat, lyssnat, förgyllt mina dagar med sin härliga personlighet, hjälpt mig med med mina franska CV:n och varit en oslagbar partner in crime. Vi har dansat oss svettiga på nattklubbar, legat och pratat i hennes säng på rue 29 Juillet till sent på natten, delat svåra stunder och firat framgångar, provat oss fram till Paris godaste mojitos, gått på utställningar och events, skrattat åt konstiga dejtinganektdoter, varit på märkliga hemmafester, söndagspromenerat i Montmartre och mycket mer. Dessutom är hon en av de snällaste och mest generösa personer jag vet. En rolig kuriosa är att Natalie är den jag har flest gemensamma vänner med på Facebook – hela 68 stycken!

Tre fina vänner som jag hoppas kommer finnas kvar i mitt liv, oavsett hur ofta eller sällan vi ses. Förhoppningsvis så har jag råd med en långhelg i Paris till hösten för nu fick jag en sådan saknad efter dessa tre personer. Åh vad jag tycker om dem!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.