C'est la vie

Första dagen på mitt nya hälsosamma liv

 

 

Ikväll ska jag inviga mitt nya gymkort. Jag skrev in mig igår morse på Neoness, som ligger bara 10 minuters promenad från mig. Gym i Paris är annars ganska dyrt och eftersom jag inte haft lust att betala 1000 euro per år för ett gymkort så har jag hittills unvikit den kostanden. Nu däremot hittade jag det här för endast 27€ / mån. Klappat och klart. Jag ser fram emot ett nytt vältränat liv!

 

Tack förresten för era fina kommentarer och tips på föregående inlägg! Jag visste att jag kunde lita på mina globetrotters till läsare. Italien ligger högt upp på listan och då blir det nog Florens eller Rom. Jag har varit i det senare en gång redan men då var jag där ensam, vilket inte ger samma upplevelse som att dela den med någon. Spanien åker jag hellre till på solsemester, samma med södra Frankrike.

 

Hur som helst. Jag får kolla närmre i helgen. Nu ska jag ut och ta en promenad innan min lunch är slut.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.