Weekend

En lugnare helg

IMG_6810

Det har varit en väldigt lugn helg, men det var precis vad jag behövde. Lugna morgnar i sängen, promenader, Downton Abbey (läste igår att det är allra sista säsongen… *storlipande emoji*) och inte ett enda spenderat öre. Förutom lunchen ovan i fredags på bibblan. Alltså, jag måste slå ett slag för lunchrestaurangen på Malmö Stadsbibliotek. Inte nog med att de har världens trevligaste personal så är maten riktigt bra. Jag brukar inte äta typisk svensk husmanskost så ofta, men nu tog jag en Wallenbergare med potatismos, ärtor och rårörda lingon. Det var så gott att jag var tvungen att äta det i små tuggor för tanken på att det skulle ta slut gjorde mig nästan lite ledsen (inte lika ledsen som nyheten med Downton Abbey, men nästan). Även kaffet är gott, och alla bakverk också.

Förra veckan var lite av en berg- och dalbana rent psykiskt för jag stod mitt i ovetskap kring en väldigt stor grej, men efter ett samtal som bekräftade det jag kände mig osäker på så kändes det bättre. Snart ska ni få veta vad som pågår! Nästa vecka är det full rulle för jag har typ en miljon saker jag måste ta tag i, plus lite spännande möten. Så ikväll innan jag går och lägger mig ska jag dels skriva in allt jag har bokat i min kalender och även lista allt det jag måste göra. I prioritetsordning. Just det där senare är jag inte alltid så bra på. Jag gör gärna allt det andra (läs: roligare) först och sedan blir jag stressad för att jag inte hinner med det viktigaste.

Ett inlägg med tips på bloggar kommer också i veckan. Kanske redan ikväll eller i morgon om jag hinner. Jag får se! Nu ska jag cykla bort till Pappas Flickor och möta lilla familjen L.

0

0 kommentarer

 • Sandra

  Lycka till med allt som behövs göras nästa vecka!! Måste prova den lunchrestaurangen någon gång! Har varit på biblioteket massor av gånger men aldrig tänkt på att det går att äta där haha!

 • ISA

  Bibblor är ALLTID så underskattade tycker jag. Man kan få till riktigt bra häng där om man är ensam en dag. Varför blir jag inte minsta förvånad över din kärlek till Downton Abbey förresten? 😉

 • Jenn - forever abroad

  Åh vi verkar ha haft liknande helger du och jag – och bloggat om det ganska synkat, haha. Så skönt att få ta ikapp lite genom att bara ta det lugnt. Downton Abbey kikade jag på i vintras/våras men haft en längre paus nu och det är dags att ta upp det igen (samtidigt som jag ser House of cards, The Affair och How I met your mother…). Alltid lika ledsamt med sista säsongen. Såg faktiskt precis klart alla säsonger av Friends för första gången – kände mig helt tom efter sista avsnittet!

 • christinestories

  Haha, nä? Måste gå in och läsa 😊 Ja det behövs verkligen! Jag kan inte se för många serier på en gång utan brukar oftast se en serie, och sen byta till en annan när jag tröttnar. Men åh, jag kan verkligen relatera till det där. Älskar Vänner men man blir ju så tom när det tar slut, haha. Som efter sista avsnittet av Sex & The city 😉

 • Jennie

  Alltså jag måste bara säga… Gud vad jag älskar din blogg! Det är den första jag klickar in mig på varje dag med förhoppning om att du skrivit ytterligare ett inlägg. Du har verkligen inspirerat mig att också starta en egen blogg, men än så länge är jag i planeringsstadiet 😊 Tack, tack! Och lycka till med alla hemliga möten och saker på G 😉

 • christinestories

  Jennie, din kommentar gjorde hela min dag! <3 Tack snälla! Och lova att du länkar till din blogg när den väl är online? 😊 Kram på dig!

 • Jennie

  Haha, jag lovar! Har dock startat en del bloggar genom åren som jag lagt ner eftersom jag inte hittat balansen mellan att vara personlig utan att vara för privat. Kanske lyckas jag den här gången. Tycker verkligen din balans är SÅ bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.