Outfits,  Weekend

Sommarvärme och reafynd

Hur har ni det i värmen? Själv funderar jag på om jag borde köpa mer Resorb för att inte få blodtrycksfall pga allt salt som svettas bort. Försöker dricka vatten men det känns alltid som att jag får i mig för lite när det är så här hett. Idag har det varit 32 grader i solen här i Kalmar.

Mina nya shorts kom väl till pass idag. Jag köpte dem på H&M för ett tag sedan och är så nöjd. De är både bekväma och snygga. Materialet är en viskos- och linneblandning. HÄR hittar du shortsen.

T-shirten är en flera år gammal och även den från H&M. Så synd att de inte har den modellen längre för jag älskar tjockleken och passformen på den. Skärp från Mango och sandalerna från Jonak köptes i Paris förra sommaren. Tycker att deras skor är så fina och sköna.

Väskan är förresten några år gammal nu och fyndades med 50% rabatt på A.P.C Surplus, de har några butiker i Paris bl a i Saint Germain des Près och Montmartre. Finns även på hemsidan och just är deras rea också igång. Jag är lite sugen på den här fina saken.

Strax innan lunch idag körde vi till Kalmar travbana och mötte upp de andra i familjen. Mina svägerskor och min svärmor är delägare i travhästar så de ska se en av dem tävla idag. Det håller på hela dagen fram tills ikväll. Jag var där i någon timme och åt lunch innan jag kände att det blev för mycket att stekas i solen när den är som hetast (fanns inga parasoll!), så jag begav mig iväg ett par timmar och gjorde min grej. Kommer aldrig förstå folk som orkar sitta under stekande solsken i flera timmar utan att krevera. Själv blir jag helt matt! När man är iväg såhär och hälsar på sin partners familj och umgås hela dagarna – hur gulliga och fina de än är – så uppskattar jag att få lite egentid också.

Jag körde till ett köpcentrum och köpte badshorts och bikinitrosor till M och mig. Nu har jag mellanlandat hemma en stund men ska snart köra tillbaka för att se deras häst tävla.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.