Cape Town Surroundings

Clifton Beach

IMG_8697 IMG_8695 IMG_8705 IMG_8709 IMG_8701

Jag började min dag med att göra lite träningsövningar men jag har sådan träningsvärk sedan i måndags att jag knappt kan resa mig upp från liggandes utan att rulla åt sidan. Ni vet när det gör exakt så ont i magmusklerna? Det brukar alltid vara värst andra dagen, konstigt nog. Lite träning blev det i alla fall och lite är bättre än ingenting.

Jag har ett möte strax efter lunch med vår nya GM och några kollegor. Efter det tänkte jag ta mig till stranden för nu var det ett tag sedan jag var där och det här är sista veckan med slappa vardagar innan jobbet börjar igen på allvar. Jag är sugen på att åka till Clifton för det är den finaste – och minst turisttäta – stranden i Kapstaden. Clifton är uppdelad i fyra delar – 1st, 2nd, 3rd och 4th. Bilderna ovan är från Clifton 1 där jag var med Fia för någon vecka sedan. Hon och hennes kille Brett passade några vänners hus och på en av bilderna kan ni se utsikten över havet från dörren. Visst ser vattnet varmt ut? Skenet bedrar. Det är så fötterna domnar när man doppar dem.

Jag tänkte passa på att skriva ihop några blogginlägg och svara på alla mail jag inte hunnit ta mig an ännu.

Hoppas att ni alla njuter av er dag!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.