C'est la vie

Bloggerskan som fick hybris

DSC_2359DSC_2378DSC_2347

En riktig bloggerska ska väl ha sin egen fotograf, eller? Jag har fått mig en sådan. I princip. Fast det är nog snarare att jag tvingar Erica att vara min assistent och rätt vad det är kommer hon att begära ersättning. Den dagen den sorgen säger jag bara. Med min minimala lön (som är nästintill icke-existerande) från bloggen får jag helt enkelt ta tillvara på detta medan det varar. Jag måste däremot säga att tjejen har både tålamod och en viss talang för att fånga ögonblick.

Idag fick jag henne att gå ut och knäppa några bilder på mig. Egentligen skulle det endast vara några få, men jag fick hybris. ”Ta några fleeer Erica!!”, kraxade jag med desperation i rösten. Hursomhelst så var anledningen till denna lilla photo session att jag fått önskemål om att skriva om vad för kamera jag använder och tips kring fotandet. Eftersom att jag själv är en amatörfotograf och ganska nyligen utvecklat ett intresse för just foto, så tänker jag att det säkert uppskattas att läsa om från mitt perspektiv. Däremot blev klockan så mycket nu och jag hinner varken föra över alla bilder eller skriva inlägget (det tar ett tag att skriva om allt), så det får bli i morgon eller fredag. Så stay tuned.

Kjolen köpte jag förresten i en liten outletbutik på Main Road här i Observatory för 40 rand. Vilket är ca 30 riksdaler. Helt okej pris. Erica sa idag att det är det plagget hon sett mig bära mest sedan dess. Det säger en hel del.

Nu ska jag iväg med några av mina flatmates till Stones och spela biljard. Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.