C'est la vie

Gratitude

Helgen var så mysig och härlig att jag nog drabbades av en post-weekend-blues-light. Idag har känts som en riktig måndag, trots att jag varit ledig från jobbet och kunde sova ut. Dels hade jag velat stanna kvar i det där hemtrevliga hotellrummet på Hotell Duxiana med badkar, stanna kvar i vår bubbla och glömma verkligheten utanför. Sedan fick jag en släng av separationsångest från Mr M efter att han cyklade hem till sig igår kväll. Inte för att vi är tillsammans alla dagar 24/7, en till två nätter i veckan sover vi var och en hos sig, men just nu är jag lite skör och hormonellt obalanserad. Jag vaknade upp ensam när jag var som mest i behov av en kram. Efter att ha stigit upp kvart över nio i morse och haft ett förmiddagsmöte med min jobbcoach, hoppade jag på cykeln och trampade bort till pojkvännen. Jag burrade in mig i hans famn, sniffade i mig den välbekanta doften från hans hud och helt plötsligt mådde jag mycket bättre.

När vi checkade ut från hotellet igår (jag ska skriva mer om den upplevelsen sen) cyklade vi bort till en loppis som ligger på Sallerupsvägen här i Malmö. Den har funnits i evighets tider och där finns verkligen allt möjligt. Egentligen var det M som var på jakt efter grejer men det slutade med att jag gick därifrån med två skålar, en djup tallrik och en LP-skiva med Cat Stevens. Tyvärr gick påsen sönder på vägen hem så skålarna gick sönder, men tallriken klarade sig och den var jag mest glad för. Den är från serien Asiatic Pheasants Gustavsberg och jag hade redan en så nu har jag två stycken. Förhoppningsvis hittar jag fler.

Idag har vi haft en slags co-working session här hemma. Erik kom över kring lunchtid och då åt vi först brunch, sedan har alla jobbat med sitt eget. Jag hade bland annat en intervju över Teams för ett jobb som nog kan vara spännande, men det är flera faktorer som ska stämma. Jag skulle få besked senare i veckan om jag går vidare till intervju nummer två.
Dessutom har vi firat M idag. Ett stort och globalt projekt han jobbat med i flera månader fick grönt ljus idag (det har även blivit berömt av högsta hönset på hans bolag) vilket innebär en stor framgång i hans karriär. Jag är en stolt och imponerad flickvän alla dagar, men lite extra idag.

Nu tänker jag ta en lång och varm dusch, sedan kramas med personen som ger mig värme iskalla februarikvällar. Mest för att han är som ett levande element (det är praktiskt för att tina upp iskalla fötter) men också för att hans kramar får mig att glömma alla bekymmer i världen och känna tacksamhet även de dagar då livet känns motigt.

2 kommentarer

 • Anna

  Hej!

  Gillar din blogg men vill mest informera om att det inte går att läsa på mobilen. Bilderna blir utdragna och väldigt oergonomisk användarupplevelse. Det är också svårt när man behöver klicka sig in på varje inlägg för att läsa och kan alltså inte skrolla genom inläggen.

  Lycka till och ser framemot mer inlägg 🙂

  • Christine

   Hej Anna! Är bilderna utdragna I alla inlägg? Vilken webbläsare använder du? För mig är de normala. Vill du maila en screenshot till mig på christinestories@outlook.com?

   Gällande layouten så har jag valt att ha det så eftersom att det passar bäst i det temat som bloggen är kopplat till. Men jag kanske kommer ändra det vid senare tillfälle.
   Tack för din feedback, och kul att du hängt med till nya bloggen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.