C'est la vie

All good things come to an end

 

 

Jag har precis tittat på Tomten är far till alla barnen. Den filmen är helt sjuk men ganska rolig ändå. Min familj är ju helt normal jämfört med dem, haha. Är det någon mer som minns när Sound of Music brukade gå på TV4 på julaftonskvällen? Trots att det inte är en typisk julfilm förknippar jag den alltid med julen.

 

Julafton börjar gå mot sitt slut och jag avslutar dagen med två smörgåsar och mammas goda julskinka. I morgon ska jag träffa några av mina kära barndomsvänner. Vi har känt varandra i 15 respektive 23 år men hinner inte ses så ofta eftersom två av dem bor i Stockholm. Det ska bli riktigt trevligt med en liten reunion.

 

Bonne nuit!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.