C'est la vie

MERRY CHRISTMAS FROM ME TO YOU

 

 

Jag fick ett jättefint halsband av mamma i morgonpresent. Jag hade önskat mig ett sådant för länge sedan vilket hon kom ihåg. Det är väl typiskt mammor att komma ihåg sådant antar jag. Jag blev hur som helst väldigt glad för det.

 

Naglarna är målade röda och nu är vi hemma hos min bror och firar jul med närmsta familjen. Precis som alltid. Jag trivs bäst så, bara med lilla familjen. Även om jag önskar att min syster kunde vara där med oss också.

Du är saknad älskade systra mi.

 

God jul på er mina fina läsare! Jag hoppas att ni får en underbar julafton. Jag vill passa på att skänka en tanke till alla där ute som inte är lika lyckligt lottade idag som jag är. Det gör ont i mitt hjärta när jag tänker på de som sitter ensamma på julafton, de som nyligen förlorat någon de håller kär, de som är sjuka, de som inte har ett hem, de som far illa. Jag vet att jag inte är den enda som är tacksam för det jag har och visar empati för de som har det sämre. Glöm alla i-landsproblem idag!

 

Stor kram,

 

Christine

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.