C'est la vie

Going back to my love in 2 days

 

 

Tiden går fort när man har roligt. Eller är sjuk. På torsdag åker jag tillbaka till Paris och jag längtar faktiskt lite. Jag pratade med Christophe igår och då var det 13 grader i Paris. I december. Är inte det helt galet? Nu saknar jag min fransman. Det här året har varit tufft för oss. Även om jag pratar franska flytande nu så missförstår vi ibland varandra totalt. Olika kulturer, olika uppväxt, olika vanor… etc. Men jag antar att det är äkta kärlek om vi ändå lyckats hålla ihop även fast det inte alltid varit guld och gröna skogar. För trots våra olikheter så älskar jag den här människan så himla mycket. Han får mig att skratta och det är nog det viktigaste för mig hos en kille. Sedan är han ju ganska snygg också.

 

Om två dagar ses vi igen.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.