C'est la vie

Afterwork hos frisören och fransk glass

DSC_3040 DSC_3047

Jag var hemma större delen av lördagen, men vid tre åkte jag bort till Woodstock. Jag klippte mig ju som bekant förra lördagen, men kände mig inte helt nöjd med resultatet. Jag ville ha en sluttande page med längre fram och kortare bak, men det blev inte riktigt så. Lyckligtvis var min frisör snäll nog att fixa till det igår efter att hon var klar med alla sina lördagskunder. Himla gulligt av henne. Nu blev det precis så som jag ville ha det så jag är riktigt nöjd. Eftersom att de stängde precis när jag var klar så stannade jag kvar en stund. Jag har lärt känna ägaren och några av de andra som jobbar där via Eva så det var bara kul att snylta på deras afterwork. Det dracks Mimosas och snackades skit någon timme innan jag fick skjuts in till stan av Eva och Jankel. Jag hade sådant sug efter glass och bad dem släppa mig utanför Unframed. Jag ska skriva om det här stället sen för det är så himla bra. Ägaren är fransk dessutom!

Jag hade lust att göra någonting på kvällen, men tog till slut en Uber hem. Gjorde gröt till middag, snackade lite med Erica och tillbringade resten av kvällen med att läsa. Bättre att spara mig så jag inte sitter med magkatarr eller en ny influensa i nästa vecka. Går på Omeprazol och några andra ”återställa bakteriefloran efter magont och antibiotika”-tabletter så jag bör inte äventyra ödet.

Nu ska jag göra mig i ordning. Jag ska åka in till stan och äta brunch vilket jag ser fram emot nu när min aptit är tillbaka. Äntligen kan jag äta normal mat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.