C'est la vie

About the blog

 

 

Tack för era tankar och åsikter på det här inlägget. Det är fint att veta att så många av er uppskattar den här bloggen. Jag kommer fortsätta ett tag till, men just nu orkar jag inte uppdatera varje dag. Det får helt enkelt bli när jag känner för det och har någonting intressant att skriva om. Jag kommer skriva mer om Paris, och mindre privata vardagsinlägg. Just för att det nog inte är så intressant att läsa om alltid. Eller vad tycker ni? Kanske öppnar jag en låst blogg för mer personliga tankar. Lösenordsskyddade inlägg är också ett alternativ, men det vet jag inte ens hur man gör, så det får kanske bli första alternativet.

 

Jag har några idéer till blogginlägg i huvudet redan, plus att jag vet att jag inte skrivit om sådant ni redan önskat läsa om tidigare. Jag får försöka ta mig tid till det när lusten finns där. Jag tänkte försöka bli bättre på att svara på kommentarer också. Jag vet att det inte är min starka sida, men ibland kommer livet mellan. Ni ska i alla fall veta att jag alltid läser dem och blir berörd av varenda en.

 

Vad kul förresten att fler hittat hit genom mitt inlägg om kvällsshopping i Paris. Vilka är ni som gömmer er bakom statistiken? Det är alltid roligt att veta vilka ni är!

 

 

 
0

0 kommentarer

 • teruko

  Fint att du inte tänker sluta med bloggen! Som jag skrivit tidigare tycker jag dina foton är fantastiskt fina, en ren njutning. Gillar givetvis det du skriver också, vare sig det handlar om Paris eller dina tankar. Har ju ganska nyss hittat din blogg och är glad för detta. Jag tillhör säkerligen dina absolut äldsta följare… Är 66 år, pensionerad lärare i bl a franska med många många besök i Frankrike och Paris (ett drygt 50-tal i den stan, skulle jag tro)i bagaget. Har en ständig längtan dit (kanske för att jag aldrig verkligen bott där?), nästa besök blir i juni. Joyeux Noël!

 • Ia

  Jag är en 20-årig student, jobbade som au-pair i Paris förra året och bodde på avenue Marceau 😊 Längtar tillbaka när jag ser dina bilder haha, tiden går ju så fort.

 • Eva

  Här har du en äldre läsare till(och stor fan), jag blir 52 om några veckor. Jag gillar din blogg för den känns ärlig och rak!Just att du skildrar vardagslivet gör att jag fastnar. Att du sedan har fina bilder från Paris gör att jag reser dit framför datorn flera gånger i veckan och inte någon gång om året som det i bästa fall annars blir!Dessutom uppskattar jag tips på restauranger, caféer och shopping såklart! Eftersom jag också bor i Malmö tycker jag det är lite kul att läsa om hur du upplever stan när du är hemma i Sverige.

 • Christine&Paris

  Ja det brukar ju vara så, gräset är alltid grönare på andra sidan 😉 Tills nån blir galen på Parisarna och längtar till Sverige igen, haha. Kul att du uppskattar bloggen!

 • Christine&Paris

  Vilken fin komplimang, tack! Intresset för foto har sannerligen ökat senaste åren så de orden suger jag åt mig som en svamp. Roligt också att ha läsare av alla generationer, tack för presentationen 😊 och god jul till dig med!

 • Nina

  glad jag blir att du fortsätter att blogga! Har själv börjat blogga lite smått igen 😊 har ju följt dig sen start. Kram och god jul.

 • Sanna

  Jag tror jag har läst din blogg i kanske ett år men vet inte om jag kommenterat någon gång? Ä-l-s-k-a-r alla dina parisbilder (men vem gör inte det?) och att du ändå tar ner en lite på jorden med dina texter. Försöker ta åt mig av det du skriver, även om jag just nu tycker att t.o.m. metron verkar romantisk 😉 Jag är 27 år, jobbar med reklam och var i Paris första gången förra hösten. Nu försöker jag komma på nåt sätt att kunna flytta dit men jag kan inte ett ord franska så vi får väl se hur det blir, haha. Är glad att kunna hänga här så länge!

 • Lotta

  Jag tittar in här då och då (allt oftare). Älskar Paris och har en man som har bott i staden i två omgångar. Vi brukar även besöka Malmö någon gång om året – bo på hotell, äta gott och strosa på stan. Bor i Göteborg och är 46 år. Önskar dig en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

 • Christine&Paris

  Hej Lotta! Roligt att du lämnar ett avtryck. Göteborg måste jag ta mig till snart igen. Jag har inte varit där sedan jag var 15, så alltså nästan 15 år sedan sist. Kanske blir det ett besök i sommar 😊 God fortsättning!

 • Christine&Paris

  Åh, vad roligt att höra. Det gläder mig att mina bilder uppskattas 😊 Haha, nja metron är långt ifrån romantisk! Men man får försöka se det fina med staden i allt antar jag 😉 God fortsättning Sanna!

 • Nicole

  Jag läser din blogg och gillar att följa den! Visst är man dålig på att lämna kommenterer..det gör nästan ingen i min blogg haha. Men man själv ska tycka att det är roligt. Det ska ju inte vara tvingat, å man kan ju ta en paus, det behöver inte vara en paus, man bloggar ju när man själv känner för det.

 • Alva

  En 14-årig tjej som alltid glömmer bort den här bloggen. Efter några veckor när det är något som jag verkligen behöver skriva (skoluppgift t.ex) kommer jag plötsligt ihåg den igen! Dessutom har jag en drömsk bild om Paris och drömmer mig bort i bilderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.