Vardagslyx

The Light

 

 

Måndagskvällar brukar jag alltid gå hem direkt efter jobbet och gråta över att allting alltid går fel dagen dagen på veckan, och det hemska faktum att det är hela fem dagar kvar till helgen. Inte igår däremot, för då hängde jag med två kollegor och åt crepes på ett ställe nära kontoret i stället. Det satte humöret för resten av veckan och genast kändes det bättre.

 

Vad gjorde jag i morse då? Jodå, jag var ju då på gymmet klockan 07.04. Det är rätt skönt att gå dit på morgonen. Man slipper köa till maskinerna och svettlukten som infinner sig på kvällen lyser med sig frånvaro. På vägen till jobbet köpte jag med mig en kaffe och påminde mig själv att om tre dagar åker jag på semester. Genast kändes denna stressiga vecka mycket bättre. Att det dessutom just nu är ganska fint väder på dagarna och runt 8-9 grader hjälper en hel del också. Det gäller att hitta ljuspunkterna i vardagen när livet inte stryker en medhårs.

 

Nej, jag har senaste Solsidan att ta igen, plus ett halvt Hart of Dixie-avsnitt. Och pepparkakor att äta. Som ni märker är jag väldigt busy.

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Jenny

  Härligt att du tänker positivt, då blir livet mycket bättre! Man ska vara proaktiv och försöka att inte gräma sig över saker man ändå inte kan förändra, är min devis. Det gör livet mycket enklare. Jag tänkte inleda morgondagen på gymmet. Har mått dåligt med magkatarr och ont i ryggen så nu behöver jag ge min kropp en omgång som en liten present, speciellt innan soffinfernot som brukar infinna sig under julen. 😊 Härligt med semester, bara snart två dagar kvar! 😊

 • Christine&Paris

  För en gångs skull orkar jag inte gräva ner mig i min egna pessimism 😉 Ja, haha! Jag tror inte de femtioelva clementinerna under julveckan kommer kompensera för allt skit jag planerar att stoppa i mig under semestern. Jag laddar inför frossandet som brukar infinna sig när jag åker hem till Sverige. Så mycket sallad och soppa just nu, och träning. Tänkte ta mig dit i morgon bitti med! Usch, det här med magkatarr… jag vet hur du känner dig! Hoppas du snart känner dig bättre och får vila under julen 😊

 • Christine&Paris

  Åh fy! Haha, förlåt men jag kommer nog aldrig kunna bo uppe i norra Sverige 😉 Åh andra sidan är ni väl vana vid det här laget.

 • LORISSA LOVEBOMB

  sv: Jag har bara bott här sedan augusti, då var det +31. Så nej, jag är inte ett dugg van! Går i ide under alla täcken och filtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.