C'est la vie

Bye bye Paris

 

 

Nu sitter jag på planet som ska ta mig till Köpenhamn, och slutligen Malmö. Jag längtar verkligen hem till Sverige nu. Jag saknar familjen och enkelheten i Sverige. Nio dagar utan jobb, stress, problem och jobbiga fransmän. Jag behöver en paus från allt i Paris. Få lite nya perspektiv och känna efter vad jag vill göra med framtiden. Det har varit tufft senaste tiden och jag har känt mig på bristningsgränsen hela denna veckan. Magkatarr, nervositet, stress från jobbet, pms… You name it!

 

Mitt liv har dessutom tagit en ny vändning som jag inte helt vant mig vid ännu. Jag får helt enkelt se om jag är nöjd med den vändningen eller vill gå tillbaka samma väg som jag kom. 

 

Vi hörs från Sverige!

 

 

0

0 kommentarer

  • Hanna

    Hej! Måste säga att jag dyrkar din blogg! Var i Paris ganska nyligen och det är roligt att läsa om hur det verkligen är utanför allt glamour… och du skriver dessutom himla bra. Om 2 veckor flyttar jag till södra Frankrike, Bordeaux, har du några bra tips på hur man ska kunna hantera de arroganta fransmännen eller dyligt? haha! Ha en underbar resa i Sverige!

  • Maria

    Älskar också alla glimtar från ditt everyday life i Paris. Världens kanske vackraste stad. Hoppas du snart kan få rätsida på det som bekymrar dig. Julen i Sverige kommer säkerligen fylla dig med ny energi som du kan ta med dig in i 2014.

  • Ellinor

    Skönt att få komma hem lite, umgås med nära och kära samt på perspektiv på tillvaron som du skriver. Önskar dig en riktigt lugn och fin julledighet. Stor kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.