C'est la vie

Lionel Richie och man cold

Jag är på väg till Bara där jag ska tillbringa ett dygn hos Sophia. Hon bjuder på tjejmiddag och sedan blir det fest – för att citera Lionel Richie – All night long. Den låten är nostalgi för mig. När jag var i mina tidiga tjugo och hängde på Étage eller Privé nätterna igenom var det den 80-talsdängan som alltid fick mig att springa upp på dansgolvet. Om jag inte redan befann mig där vill säga, vilket jag oftast gjorde. Jag får nog styra upp lite Lionel Richie ikväll.

Sedan sover jag över där och åker hem i morgon. M är dunderförkyld och orkar inte ens spela TV-spel. Stackarn. Det är inte lätt för de där männen när de blir sjuka! Efter två dagar börjar de ifrågasätta meningen med livet. Tur att det är vi kvinnor som bär på och föder barn. Men han har sina snusdosor och kommer säkerligen klara sig i 24 timmar. Hehe.

Den här arbetsveckan har varit lite tuff och igår kände jag verkligen med hela min kropp och själ att jag inte hade mer att ge. Det var så skönt att få gå på helg, köra ett yogapass och sedan komma hem till lagad middag och en kärleksfull man. Jag har verkligen världens bästa sambo.

Jag var förresten hos frisören idag för en klippning som var long overdue. Känner mig väldigt snygg just nu! Jag ska visa sen.

2 kommentarer

  • Ajli Müller

    Åh, nu känner jag för att dansa i svett och glitter. Så himla fint! Men jag vill höja ett varningens finger till M, för jag är också dunderförkyld men sedan vidade det sig att jag testade positivt för covid-19, och jag fattar ingenting för jag fick min andra spruta i augusti! Och har sedan dess bara brakat i en hel vecka. Nu först börjar jag känna mig förkyld igen, istället för att känna mig på dödens rand. Typ.

    Obs, jag har inte fött några barn, så jag kan ju råkat överdriva, men det var i alla fall covid, så var försiktiga

    • Christine

      Tack för omtanken! Nu är vi friska igen och tog inget test för covid-19, så vi får leva i ovisshet. Vi hade dock inte mycket till feber. Bara väldigt snuviga och huvudvärk. Det går mycket nu här i Malmö som är vanliga förkylningar 🙁 Skönt att du blev frisk till slut i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.