C'est la vie

Lite av det som händer just nu

Den här veckan har jag några dagars PF – det vill säga, pojkvännsfritt. M är i Madrid med jobbet och verkar leva life mer än han faktiskt arbetar. Dricker goda viner, njuter av sommarväder och skickar suktande bilder på efterrätter han säkert inte uppskattar lika mycket som jag hade gjort. Såklart unnar jag honom det. Att längta efter varandra är dessutom så sjukt underskattat. Tror inte att han skänker många tankar på mig dessa två dagar fulla med tapas och i möten där han mest ”skakar tass” med högt uppsatta vita män inom koncernen, dricker dyra viner och sover gott i en kingsize-säng på Marriott. Fullt förståeligt om du frågar mig. Det är ju alltid den som är kvar hemma och knappt har någonting nytt att rapportera som längtar mest. Fast jag tror nog att han saknar mig lite i alla fall.

Själv har jag snart ätit upp burken med chokladdoppade fikon som jag köpte på Möllans Ost i förrgår för en hiskelig summa, läser en tramsig feelgood-roman för att balansera de senaste feelbad serierna och böckerna jag plöjt och så påminns jag om den där personen som just nu säkert sitter på en taverna med en öl och tapas varje gång jag slänger ett öga på blombuketten han gav mig häromdagen. Idag kom det fina vädret tillbaka så jag har balkongnjutit så mycket jag bara kunnat. Hann även med ett träningspass på gymmet. Jag måste så bra när jag får träna två dagar i veckan, även om det ibland bara blir ett kort besök.

Nu ska jag iväg och möta upp med mina körkamrater för ikväll sjunger vi vår avslutningskonsert. Det ska bli kul!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.