C'est la vie,  Paris

Here we go again

Min kära MacBook Air från gick inte att rädda efter att jag spillde min cappuccino på tangentbordet. M öppnade den, utförde sin expertisbedömning och sa: ”Det finns inget jag kan göra. It’s gone, baby”. Kvar fanns bara en skarp kaffedoft från det brända moderkortet. Jag var förvånansvärt samlad och accepterande efter insikten att min fd partner in crime gått så plötsligt lämnat mig för all framtid. Jag fick inte en chans att säga adjö. Samtidigt har jag länge vetat att slutet var nära. Väldigt få relationer klarar sig så länge som sex år, inte ens de fullständigt platoniska (förutom Mattias och min relation såklart, vi ska vara ihop tills någon av oss får en 60-årskris och dumpar den andra för en 30 år yngre man/kvinna).

Tiden var inne. Nu har jag i stället tagit över sambons gamla jobbdator (som inte är särskilt gammal egentligen) och så köpte jag även en iPad som blir ett bra komplement. Framförallt kommer den komma väl till pass under vår roadtrip i Europa i sommar.

Innan dess ska jag på en annan resa. Om nio dagar kliver jag på ett flyg och susar ner till Paris. Ja, det var det resmålet jag pratade om i ett föregående inlägg. Min vän Ina fyller 35 år och det ska vi fira med en långhelg i vår forna hemstad. Det var nämligen i Paris vi lärde känna varandra för sisådär 12 år sedan då vi båda bodde där. Mycket har hänt sedan dess! Vi landar från olika destinationer på förmiddagen nästa onsdag och så fort vi lokaliserat varandra på Charles de Gaulles flygplats kommer vi nog rulla in i city lagom till att äta en sen lunch.

Ni kanske minns resan dit i höstas med M? Annars kan du läsa om den här. Förhoppningsvis blir den kommande Paris-helgen betydligt bättre. En dag ska han och jag åka tillbaka dit och få en tusen gånger bättre upplevelse, men det får nog gå ett tag för M är fortfarande lite bitter och har fått för sig att han inte gillar Paris. Vilket inte är så konstigt med tanke på vår tidigare erfarenhet.

Just nu väntar jag på besked angående ett jobb och hoppas verkligen få svar idag eller i morgon för det har dragit ut ganska länge i tid nu. Det vore underbart att få åka på semester och kunna slappna av i vetskapen att ha en tryggad höst framför mig. Håll tummarna för mig. Om en timme kommer de och tvättar våra fönster så jag ska fixa städa undan och göra mig i ordning. Jag sov ganska dåligt i natt så är trött som tusan, men känner mig ganska lugn och glad trots det. Framförallt tacksam för den gångna helgen som var väldigt fin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.