C'est la vie

You need to make a mess of things in order to keep order

 

Igår städade jag äntligen klart mina garderober. Till skillnad från mig så är det i alla fall ordning på mina saker.

 

Jag kan inte påstå att jag haft en bra dag. Den har varit skit rent ut sagt så om någon annan av er läsare haft en skitdag ni med så vet ni att ni inte är ensamma. Trots det har jag fått en del gjort och bokat in lite jobb till helgen. Sedan har jag kommit ett steg längre mot att våga gå efter mina drömma. Det gäller bara att släppa den där rädslan, right?

 

Jag avrundar dagen med att träffa en kompis för en fika. Jag behöver det just nu för jag orkar inte sitta hemma och grubbla över det ena och det andra längre.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.