Things I like

Bring out the pastries and I’m all yours

 

 

Det hjälpte att träffa en kompis och prata av sig lite. Även att prata om annat som inte alls har att göra med problemen för stunden. Eller att lyssna på någon annan och helt koppla bort allt det där som får huvudet att snurra av frågor och funderingar. Jag känner mig lyckligt lottad att faktiskt ha så fina och roliga människor i min omgivning som inte bara stöttar utan även vågar pusha mig och får mig att se saker från olika synvinklar.

 

Bilderna är förresten från i lördags då jag tog med några tjejkompisar till Café Jacquemart André, vilket är ett av mina favoritställen i Paris.På eftermiddagarna från kl 15 till kl 17.30 serverar de afternoon tea vilket man får avnjuta med valfri bakelse som sidekick. Om ni åker hit för en weekend någon gång (eller om ni bor här då så klart) så kan jag rekommendera ett besök där. Det är dessutom ett museum som är belägen i en helt fantastiskt fin byggnad.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.