C'est la vie

You lighten up my day

 

Det positiva med denna tiden på året är att man får lov att köra fullt ös på julbelysningen. Ju mer glitter desto bättre. Det piggar i alla fall upp lite att ha mysig belysning hemma. Även på stan har det pyntats. Som här på Triangeln-stationen där Malmö stad, precis som förra året, ställt upp en enorm och lysande teddybjörn. Är den inte söt? Det gör i alla fall mig glad att mötas av den på väg hem från jobbet.

 

Dagens hiss och diss?

 

Diss:

– Glömde mina två sidenskjortor hemma som jag skulle lämna in för kemtvätt på jobbet, och de hämtar/lämnar endast på tisdagar. Nu får jag antingen vänta två veckor till eller betala fyra gånger så mycket på en vanlig kemtvätt.

– Köpte med sushi hem från jobbet och beställde gyozas. Vad jag inte visste var att de låg i en nudelsoppa så att de hade gått sönder och blivit alldeles mojsiga. Usch! Brukar de inte serveras som de är?! Blev så besviken för jag har verkligen saknat det sedan jag flyttade hem från Paris. Där gör de dem så goda!

– Klockan är redan kvart i nio och jag kom hem för en halvtimme sedan… Varken orkar eller har lust att städa undan röran som byggs på vareviga dag.

 

Hiss

– Snoozade endast i 15 minuter i morse och hann därför äta frukost i lugn och ro.

– Fick komplimanger från tre kollegor för min kjol idag = egoboost.

– Upptäckte att boken jag velat läsa länge kommit ut i pocket. Nu har jag någonting att roa mig med på tåget framöver.

– Killen på sushistället var supertrevlig och gjorde en specialar-maki åt mig (fast tänker ändå klaga på gyozarna nästa gång jag går dit!).

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.