C'est la vie

Yogurt av en annan värld

IMG_1782 IMG_1785

Jag blev lite överraskad när jag slog upp mina blå(-grå/gröna) ögon och tittade på klockan. Tio över tio vaknade jag. Inte riktigt enligt planerna men jag tror att jag behövde sova. Vi kom dessutom hem halv ett i natt efter apéro, middag och sedan ett glas vin till efter det. Trevligt var det i alla fall.

Nu har jag precis ätit frukost och jag måste säga att jag verkligen saknar matbutikerna i Paris. Yogurten här är av en annan värld. De är mycket krämigare och med mer smak. Dessutom så tycker jag om de små förpackningarna. Det är en perfekt portion. Jag är så glad över att ha hittat mitt favoritte också för sist jag var här fanns den inte i flera olika mataffärer så jag trodde att de slutat importera det. Nu ska jag ta med mig några förpackningar hem, hehe.

Klockan börjar bli mycket nu så jag ska göra mig i ordning. Det regnar ute men jag ska ändå försöka ta mig iväg ner till la rive gauche för att äta lunch med Natalie i Paris 15éme arrondissement. Efter det ska jag hem till Sara som bor i 13:e, så jag kommer i princip göra en halvmånestur runt stan idag. Förlåt Sophia, men jag åker väldigt mycket metro. Lovar att vara försiktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.