Paris

Paris, day 1

Jag hade en riktigt skön dag igår. Veckans väder såg inte bra ut men det utlovade regnet har hittills uteblivit. Igår var det lite kyligt och regnigt på förmiddagen men under eftermiddagen började det spricka upp och sedan kom solen fram. Dessutom kände jag mig så glad igår, med och utan sol.

Jag fick hoppa över brunchen för annars hade jag bara hunnit svänga förbi i farten ungefär. Det byttes i stället ut till middag. Innan dess träffade jag som sagt Naomi. Tyvärr hamnade vi på ett ställe som inte var någon gourmetrestaurang så den Croque Monsieur jag beställde in kändes ungefär som en sådan man köper färdig på Franprix. Kul att betala 10 euro för det. Tur att sällskapet vägde upp. Vi har inte träffats på nästan 1,5 år men det kändes som att ingen tid hade gått, som att jag fortfarande bodde i Paris och vi bara sågs för några dagar sedan. Härligt med sådan vänskap tycker jag. Dessutom fick jag träffa lilla Léah. Efter det mötte jag upp med Kamil och vi tog en kaffe, följt av en promenad. Himla trevligt det med.

Nu ska jag snabbt in i duschen och sedan gå iväg och äta frukost med Sophie, som jag även bor hos nu. Hon jobbar vanliga kontorstider men vi är ju i Frankrike. ”Min chef kommer vid lunchtid så jag måste bara dyka upp lite innan dess”. Haha! Sedan tänkte jag sätta mig på något schysst kafé och sätta igång med mitt jobbsök på allvar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.