Paris

Apéro, amis, dîner et un verre du vin

Jag är på väg hem på metron efter en lång eftermiddag hemma hos Sara där jag fick gosa lite med lilla Théo. Sara fick barn i julas så jag har såklart inte hunnit träffa den lilla krabaten ännu. Han är en av de sötaste ungarna jag stött på med sina stora ögon och gulliga jollrande. Tre timmar flög iväg och jag önskade så att vi hade haft mer tid att umgås denna veckan. Det är svårt att klämma in allt jag vill göra och alla personer jag vill träffa på fem dagar. Särskilt när de flesta jobbar på dagarna eller är iväg på jobbresor.

Däremot lyckades jag få ihop gänget från mitt gamla jobb i Paris (fast det är såklart ingen av dem som jobbar där längre) för en apéro.

Vi möttes upp vid St Paul som är i foten av Le Marais. Såhär fint ser det ut om man går rakt upp från metrostationen.

Phoebe anlände först. Tycker att den här bilden blev så vacker på henne <3

Sen kom Kamil och Andrew, och här är nog den senare i färd med att berätta om sin galna helg i Berlin. Det känns som att det är staden där alla har haft en galen helg?

När vi blev hungriga gick vi för att leta upp föda.

Vi gick till en av de många judiska restaurangerna i området och åt några smarriga pitabröd.

Hälften av kvällens inblandade gick hem efter middagen medan jag, Andrew och Sophie bestämde oss för att natten var ung.

Så vi satte oss på ett brasserie någonstans i norra Marais och beställde in varsin glas vin. 3.50€ kostade mitt glas chardonnay. Helt okej.

Kolla in denna sötlöken ba’!

Här säger Sophie ”allez un petit bisouuu!” (= få se en liten puss) och Andrews reaktion visar ganska tydligt vad han tyckte om den idén. Vi är alltså vänner, inget annat.

Vi pratade om just vänskap under kvällen, och dessa dagar har fått mig att inse att jag verkligen uppskattar att ha dessa knasbollar till vänner. Så himla snälla, smarta, roliga och unika. De var anledningen till att jag stod ut så länge på det där skitföretaget vi alla jobbade för.

Nu är jag tillbaka uppe i Montmartre och strax hemma hos Sophie. Ikväll blir det återhämtning och hemmagjord pizza till middag. Efter nästan en vecka med sociala och sena kvällar är det skönt att bara ta det lugnt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.