C'est la vie

Winter break

Nu är det lov. Finally! I en månad slipper jag tentaångest, redovisningar, grupparbeten som man tvingas göra med klassens idiot(eller asshole kanske man ska säga…), sista-minuten-pluggsessioner och tidiga mornar. Jag kommer dock sakna klassen lite ska jag erkänna. Förhoppningsvis kommer vi alla tillbaka sen i januari med ny energi och högre motivationer.

Tentan igår gick bra. Förutom att jag totalt missade på en fråga som jag egentligen kunde, bara för att han omformulerat ämnet. Fan meh! Ni kan ju tänka er hur mycket jag störde mig när jag insåg svaret på frågan. Pga det missar jag antagligen VG. Dumt!

Men skit samma, för om två dagar åker jag till Paris!! Igår efter frukost på Espresso House och lite fönstershopping med Madde, så blev det jobb. Samma sak gäller idag och jag kan inte påstå att jag är särskilt peppad inför det. Men det är ju sista jobbpasset innan en lång semester. Så man får stå ut.

Nej nu ska jag snabba på lite här så jag hinner lite grejer innan det är dags att dra till jobbet. Ingen rast, ingen ro.
Ciao!

0

0 kommentarer

 • Therese

  Är ju så skönt att gå från en tenta och veta att man gjort bra ifrån sig. Jag fick dock två mindre behagliga flachbacks från min tenta i onsdag med "nej där gjorde jag fel", men det har nog gått bra ändå. =)

 • Ellinor

  We did it!
  Har en sida kvar att skriva på min sista uppsats sedan är jag så gott som ledig! Oh, vad jag skall njuta av den känslan så snart den infinner sig.
  Ses snart!

  Kram

 • Sofie

  Hoppas du kommer skriva lite från Paris också 😊 Har alltid velat åka dit men får göra det lite "genom dig" nu istället 😊

  Vart/med vad jobbar du ??

 • Karin

  Såg inte din kommentar förrän nu:) Häromdagen, lite längre ner, skrev jag en reseplanering över exakt var vi åker var:) Så redan på torsag bär det av norrut och sedan stannar vi till onsdag innan nyår!
  hoppas allt är bra med dig och att du haft en fin helg:)
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.