C'est la vie

First day of vacation

Jag drömde riktigt skumma drömmar så jag kände mig alldeles off när jag vaknade. Jag drömde bl a att jag åter igen skulle jobba som barnflicka. Fick paniiik! Nog för att det var en rolig tid många gånger, men tack och lov att man är på väg mot en riktig karriär nu 😉

Men jag somnade i alla fall med ett leende på läpparna eftersom att Christophe skickade ett god natt-meddelande(han brukar göra det efter att vi skypat) till mig. Min fina. Längtar så mycket efter hans famn nu.
Sen vaknade jag i morse och låg och drog mig en stund. Just because I can, hihi. Dessutom sken solen in genom persiennerna. Då blir man ju ännu mer glad!

Nu laddar jag med en nyttig smoothie inför dagen. Förebyggande inför 3 veckor i Paris med camembert, mocha lattes från Starbuck’s och pain au chocolats kommer nog sätta spår, haha!
Jag ska bl a till Willy’s och köpa prästost till Christophe. Japp, han gillar den och beordrade mig att köpa med en.
”Et le jambon suédois et les tartines!” Jo men visst, älskling jag tar med hela butiken. Bara för dig.
Sen ska jag en snabbis till Entré och så behöver jag köpa ett par nya stövlar. Det är hål i de jag har nu…

Ikväll middag hos mamma med brorsan och Becci. Mysigt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.