Travels

See you in Paris!

Det har varit dåligt uppdaterat här, jag vet. Men ska jag vara ärlig så har jag knappt hunnit med mig själv den senaste månaden. Så både mitt sociala liv, min lägenhet och min hälsa har fått lida av det. Jag har inte varit ute på en månad(eftersom jag jobbat de senaste 3 helgerna…), magkatarren kommer och går och igår rakade jag benen för första gången på 10 dagar. Men så får det bli när man måste prioritera jobb och skola. Jag har 5 avsnitt av Grey’s Anatomy att ta igen… det säger väl en del antar jag?

Nu däremot är det slut med jobb och tentor för det här året och jag har över 3 veckors semester(4 om jag slipper göra omtenta i början av januari!). Och jag är sååå värd det!
Så nu packar jag ihop mina grejer och drar till flygplatsen.

Vi ses i Paris!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.