Vardagslyx

Meningen med livet

Nu sitter jag här på sängen och känner som att livet helt plötsligt har en mening igen. Åter igen känner jag mig lycklig och blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på hur mycket jag älskar min pojkvän. I söndags var det 10 månader sen första gången våra ögon möttes och just nu känner jag mig nykär på nytt. Även om vi inte setts på 5 veckor så kändes det som att det bara varit någon vecka vi varit i från varandra. Men jag fick lite fjärilar i magen på vägen ner, haha!

Efter att vi lämnat bagaget igår så gick vi och åt en sen middag på ett ställe vid Villiers. En supermysig restaurang och jag ångrar att jag inte skrev upp adressen och frågade om jag kunde få ta lite kort. Men det får bli nästa gång! Förrätten var underbart god, men huvudrätten var sådär. Jag tror inte det funkade så bra med min magkatarr. Dessutom var det nog inte ett smart drag att dricka ett glas vin efter att ha varit ”nykterist” i en månad och med en stressmage sen veckor tillbaka. Hello magknip!

Jag låg och drog mig ett bra tag i morse efter att älskling gått till jobbet. Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning. Ska iväg och möta upp Ann sen blir det lunch med Linda. Åh ska bli så kul att träffa dem!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.