Things I like

La première semaine à Paris


Jag och Ellinor, en annan ny vän som jag är glad att jag lärt känna!


Ann


Sandra åkte hem till Malmö igår kväll efter 4 månader i Paris. Vi ses i landet lagom! 😉


Godaste hallontårtan… EVER!


Ja ni, det var inte alls meningen att hålla er på halster såhär. Men ni kan vara lugna, jag mår bra 🙂 Det är bara smarta Ludo(Christophe’s ena roomie) som råkat döda internetboxen. Alltså har jag varit internetlös i fyra dagar nu. Riktigt störigt. Christophe säger att det ska komma en ny men som vanligt i det här landet så tar det ju lååång tid för dem att fixa sådana saker. Som med allt annat i och för sig. Bara att acceptera.

Men lite skönt har det varit med, vissa gånger. Jag har dessutom haft en riktigt skön vecka med vänner och såklart med Christophe. Jag har varit på Curieux med Natalie och Linda och ätit minipizzor och druckit mojitos, promenerat i solnedgången i Tuileries med Ann, fikat på Le Fumoir, ätit bakelse på Musée André Jacquemarts café med Sandra och strosat i St Michel med Ellinor. Igår hade jag och älsklingen en mysig kväll bara han och jag. De andra killarna var ute så det var bara vi hemma. Såg på film, pratade, skrattade, pussades. Bästa kvällen på hela veckan(eller delad förstaplats med onsdagen med bästa vännerna, finaste man kan ha ♥).

Nu är jag hos Natalie, Ann bor nämligen här i veckan, och snyltar på hennes wifi. Tur jag kunde göra det!
Men Ann måste få se Paris i dess bästa dager. När himlen är blå. Som nu. Så vi ska till Montmartre och sen antagligen ner till 6:e/7:e. Det gäller att njuta till fullo!

À plus!

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Efter den senaste tidens hektiska tempo har du gjort dig mer än väl förtjänt av en sådan här fin vecka. Ibland kan det till och med vara skönt att vara utan internet (i alla fall ett tag).

    Hoppas du får en fin fredags kväll!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.