In the kitchen

Dag 4: Det här åt jag idag


Skogaholms vörtbröd är ett måste denna tiden på året. Det blir det både till frukost, mellamål och ibland lunch och middag, med. Haha! Idag blev det dagens frukost tillsammans med yogurt och musli.


Min lyx när jag bodde i Paris var Tropicanas apelsinjuice. 2,50 dyr var den på Monoprix. Kanske inte det bästa när man bara jobbar deltid och hade en hyra på 400 euro. Men den är ju så god! Innan drack jag alltid Godmorgon-juicen, men den smakar så konstigt eftersom att jag är van vid denna. Så det får bli Tropicana trots allt.


Dagens middag blev efter ett recept i ett reklamblad från ICA. Rödspätta med purjolök, zucchini, kryddat med citronpeppar, salt och dill. I ugnen 20 min på 225 grader. Synd bara att botten av fisken ska vara så slemmig!
Lunchen glömde jag fota men det var bara en tråkig omelett och knäckemackor med ost.

Idag har jag pluggat, städat och varit på gymmet. Så rolig var min torsdag, haha! Men ibland får man ju ha tråkiga perioder för att uppskatta de roliga. Inte sant? Min roliga period börjar ju redan på söndag!
I morgon har vi vår sista tenta. Gud så skönt det ska bli med LOV! Efter tentan så blir det fika med Madde och på kvällen jobbar jag mitt näst sista arbetspass detta året.

Nej nu ska jag diska efter middagen och ta en dusch. Sen blir det sängen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.