C'est la vie

Chillaxing

Här ligger jag på soffan och fryser lite lätt om mina fötter, men när de 80 procent av tiden är instängda i strumpor och vinterkängor känns det skönt att lufta dem vid tillfälle. Mattias och jag är mitt uppe i ett maraton av True Blood här hemma. Vi började se om den gamla vampyrserien för någon vecka sedan och har lyckats ta oss fram till mitten på andra säsongen. M var tvungen att ringa ett samtal så jag passar på att skriva ett inlägg på lilla bloggen.
På tal om att fötter så har jag lyxat till det med att måla tånaglarna i färgen Bahama Mama från Essie. Den är lite sådär mörkt ceriserosa/blåbärssoppa-lila. De har inte fått någon omtanke sedan i somras och det märks.

Jag bröt ihop i helgen och insåg att det just nu inte finns så mycket energi i min kropp och själ. Det tar hårt på en relation när den ena mår dåligt. Så den här veckan vilar jag. Sover mycket, tar en paus från koffein (dricker decaf från Nespresso), ser på alla filmer jag sparat i mina listor, lägger inga krav på att prestera och försöker fylla tiden med att göra sådant som gör mig glad. Som idag när jag gick omkring i lägenheten och vattnade plantorna med växtnäring medan jag lyssnade på James Blunt i mina trådlösa hörlurar. Musik är alltid en energigivare för mig. Samma med matlagning så jag googlar recept för inspiration, experimenterar och improviserar i köket för att hitta nya roliga maträtter att prova på. Häromdagen lagade jag en fisksoppa med smak av saffran som blev väldigt god. Igår åt vi matiga våfflor till middag med olika salta toppings och ikväll bakade M egna hamburgerfrallor (de blev supergoda!) som vi åt med färsbiffar. Det var gott med kött för en gångs skull.

Jag har tvättat också som var ett nödvändigt ont men det är faktiskt någonting jag tycker om just för att jag älskar resultatet av det – alla kläder är rena och ligger i garderoben.

Rastafari meets Chanel.

Nu ska vi fortsätta med serien här. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.