C'est la vie

Eye on the price

I tisdags hade jag min andra intervju för det där jobbet jag sökte i december. Det var en skills interview där jag skulle hade fått två uppgifter att förbereda svar på. Även om jag var nervös, och stakade mig lite på grund av att intervjun gjordes på engelska, så gjorde jag ganska bra ifrån mig. När jag insåg att jag hade skrivit UPS (pakettransport-företaget) i stället för USP (Unique Selling Points = marknadsföringsspråk) i min presentation ville jag typ sjunka genom jorden men jag erkände mitt misstag och han skrattade bara. Det är viktigt att ställa in sig på att misstag är mänskligt och inte fastna i en massa självkritiska tankar. Nu väntar jag på besked ifall jag gått vidare till nästa steg, att träffa grundarna av företaget. De skulle återkomma senast på måndag. Även om jag nu inte skulle få det här jobbet så är jag stolt över mig själv att jag kommit så långt i processen. Det är ett steg i rätt riktning och nu ska jag bara hålla blicken framåt. Eye on the price, som de säger.

De senaste två dagarna har jag varit väldigt trött, sådär fullkomligt kraftlös. Det finns såklart en anledning till att ett munsår poppade upp på underläppen, så förra veckans stressiga mående gjorde säkert inte underverk för mitt immunförsvar. Dessutom satte julledighetens senarelagda dygnsrytm mig i sovrutiner som jag haft svårt för att komma ur. Jag har hamnat i en ond cirkel av sena nätter och snoozande fram till förmiddagstid, men i morgon kommer städarna redan kl 8 vilket innebär att jag måste ta mig upp tidigt vare sig jag vill eller inte. Jag vill få till bättre rutiner och något slags dagsschema för då mår jag som bäst.

Jag gick i alla fall iväg och tränade framåt den sena eftermiddagen för att mota bort en smygande ångestkänsla, och passade på att basta en stund på inrådan från M. Det var så skönt och välgörande. När jag kom hem var middagen färdiglagad och maten smakade verkligen extra gott efter träningspasset. Nu börjar kroppen bli trött och ögonlocken tunga så det är väl lika bra att lägga sig i sängen och titta på någon serie tills det är dags att sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.