C'est la vie

Wine, friends and Ratatouille

 

 

På vägen hem från jobbet så fick jag sådan lust att sätta mig på en uteservering med ett glas vin och ett trevligt sällskap. Solen tittade fram och fredagskänslan var på topp. Linnéa var inte sen med att låta sig övertalas så vi möttes upp för en afterwork på Lilla Torg. Jag är lyckligt lottad att ha henne här i Malmö. Vi träffades i Paris för snart 6 år sedan och blev vänner direkt. Hon var först med att flytta hem till Sverige, och sedan hakade jag på. Nu bor vi åter igen i samma stad, men i vårt hemland i stället för la France. Hon är en sådan där som ger en massa positiv energi, som alltid är glad för andras skull och som liksom ger sitt allt i vad hon än gör. Nu går det så bra för henne och jag som vet hur hon kämpat för att komma dit hon är, kan inte vara annat än riktigt stolt över min vän. Hon om någon förtjänar det.

 

Efter två glas Chardonnay var jag lagom glad i hågen och kan ju säga att det var extra roligt att handla mat på ICA. Snabbt gick det också. Jag kanske alltid ska handla mat när jag är lite salongsberusad? Nu håller jag på att laga en kanongod middag här hemma. Ratatouille och ugnsstekt kyckling ska det bli. 

 

Det är ju FREDAG!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.