Things I like

2 av 5

 

 

Det finns inte mycket som slår en riktigt god och lyxig helgfrukost (det ligger bland topp 5 i alla fall) enligt min åsikt. Dessutom älskar jag att kunna köpa svensk skinka för det saknade jag när jag bodde utomlands. Där smakade all skinka typ julskinka och kom i tjocka skivor. Dessutom fanns ju inte Kavring, vilket är ett av de bästa påfunden of all time. Jag älskar Kavring. 

 

Idag är jag lite sliten. Jag kom hem halv tre i natt och så sov syrran och Henry över för att de hade en lägenhetsvisning i Kph på morgonen, så jag blev väckt kl 8. Sedan somnade jag om och sov till halv tolv. Vädret lockar inte direkt till att gå ut och jag har inga planer what so ever, så jag tänker bara vara hemma och mysa i min älskade säng. Vilken för övrigt också ligger i topp 5 som bland det bästa jag vet. Vad kan man inte göra i sin säng liksom? Det är min favoritplats i lägenheten. Den är mitt hem i mitt hem. 

 

Nu ska jag fortsätta min dag med att titta på serier, läsa bloggar, vika tvätt, dricka kaffe och äta choklad.

Busy busy day!

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.