C'est la vie

Ett par dalar, men flest berg

Den här veckan har varit fin på många sätt, samtidigt som att den varit en känslomässig berg- och dalbana. PMS blandat med en familjekonflikt har gjort mig ganska trött såhär på söndagskvällen. Det hjälper ju inte då att proppa i sig för mycket kolhydrater med höga sockerhalter så att blodsockret blir helt koko.

Fast jag tycker ändå att vi ska fokusera på det positiva som den här veckan har bjudit på. Efter en dryg månad med återkommande ögoninflammationer körde jag en andra dos antibiotika och bad till världens alla gudar att det skulle hjälpa mig bli fri från skiten. Det funkade! Sedan en vecka tillbaka har jag inte haft några symptom. Om det var gudar eller vetenskap som gjorde det är skit samma, men troligtvis är det mestadels det andra i kombination med positive vibes ✌🏼

Det har jag firat med att hänga en del på kontoret efter två veckors hemmakontor. Med hjälp av min oemotståndliga sångröst har jag påmint mina kollegor om varför de saknat med mig. Ja, jag är en sådan som sjunger på kontoret. Det går ju inte att låta bli när någon sätter igång en Valentine’s-spellista med fyra decennier av kärlekslåtar som jag kan texten till.

På kärleksdagen fick vi vaniljhjärtan, hjärttårta, geléhjärtan, hjärtchoklad och så fick alla en röd ros. Sjukt bra dag att jobba från kontoret. Ej i bild: semmelbuffé dagen innan. Ja, ni förstår kanske det här med sockeröverdosen? Vädret har mestadels varit grått och regnigt men några solglimtar att orkat sig fram i horisonten vilket skänkt en strimma hopp. Snart, snart är det vår.

Vi har såklart jobbat i lägenheten och kommit ganska långt. Vi började med en rivstart men så blev jag ju sjuk igen så vi fick pausa lite. Nu har vi satt igång med att göra klart det sista. M jobbar mest av oss två och så kör jag mer markservice, men idag har vi båda fixat en massa tillsammans. Vi har åtminstone flyttat till vårt nya sovrum och fick det mysigt i den del av lägenheten som inte behöver renoveras.
Jag ska skriva ett inlägg om detta inom kort.

I torsdags hade vi AW/kick-off med jobbet på Camping här i Malmö, som är ett coolt ställe där man kan spela minigolf, dricka vin eller öl och äta burgare. Min kollega Steve styrde upp det hela väldigt bra. Det gick bra för mig till en början men sen dalade det utför som ett störtlopp utan hejd. Till slut stod mest jag och min kollega Carola och dansade i stället för att faktiskt ta spelet på allvar. Vi hade i alla fall kul med den saken.

Bästa gänget!

Igår körde vi gocart med ett härligt gäng. Det var en födelsedagspresent till vår vän Marcel (krulltotten i bild). Vi lät honom såklart vinna för att undvika dålig stämning. Jag kom sist men blev ändå glad för jag lyckades slå eget rekord andra rundan. Bra att jag har tur i kärlek i stället <3

Jag försöker hålla stilen uppe nu under årets (näst?) tråkigaste månad, samtidigt som jag mest bara vill klä mig i ett duntäcke, men det går ju knappt när man ser ut som ett spöke i ansiktet. Dessa bilderna tog jag i början på veckan innan jag vågade sminka mig med mascara igen. Jag beställde i alla fall två plagg från vinterrean: en stickad tröja från ARKET (köpte den även i off-white) och dessa sjuuukt snygga brallorna från BOSS (tyvärr inte på rea längre). Byxorna behöver jag sy upp lite grann, men gillar ändå att de blir så långa till ett par klackar. Jag känner mig lika classy som Victoria Beckham i dem, hehe. Det enda negativa är att de är lite stickiga eftersom att de delvis är i ull. Så jag behöver eventuellt sätta ett foder i dem för nu går det nästan inte att ha dem utan långkallingar under. Får se om någon skräddare kan fixa det.

För övrigt så har jag bokat in en klipptid i morgon förmiddag. Nu ska det här slitna rufset kapas.

Nu ska jag gå och pussa lite på min man. Han förtjänar några extra pussar just nu för att han jobbar och sliter med att få vårt hem i ordning. Är så tacksam för hans kärlek och omtanke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.