Mastio på Möllan

Jag sitter på ett tåg upp till Hässleholm just nu. Min kusinsyster och hennes familj har flyttat dit och idag fyller min kusinsyster-dotter år så jag ska upp för att fira henne. Hon blir åtta år och älskar kläder från Zara Kids så jag har köpt en kjol därifrån. Hade världens beslutsångest om det hela, som med allt annat sådant, men till slut blev det nog bra. Jag kommer sova över och åker tillbaka till Malmö i morgon.

På lunchen idag var jag i Lund och åt pizza på Talevski i Stadsparken tillsammans med ett gäng kollegor. Som konsulter ses vi inte så ofta eftersom att de flesta är ute hos kunden, så det är kul när vi väl träffas. Pizzan var helt okej men kan inte riktigt mötas med de som jag och M åt i söndags.

I söndags, mellan renoveringstagen, gick vi och åt lunch på nyöppnade Storasyster Mastio, som lägligt nog ligger ett kvarter från där vi bor. Sedan en vecka ligger pizzarestaurangen på hörnet av Simrishamnsgatan och Norra Parkgatan. Det kommer bara fler och fler bra restauranger till Möllevången. Snart behöver vi inte ens röra oss utanför stadsdelen. Pizzorna var riktigt goda med bra smak på pizzadegen och spännande toppings (bland annat kimchi eller lingon, vilket var förvånansvärt gott). Har en känsla av att vi kommer bli stammisar. Mysigt, bra mat och himla trevlig personal. Så gå dit bums!

Nu är jag strax framme i Hässlehåla (hehe) där jag ska bli upphämtad. Åkte hit ganska ofta när jag var 17-22 år för då bodde min pappa och hans fru i Vittsjö. Nu får den här delen av Skåne en comeback i mitt liv. Cirkeln sluts.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen