C'est la vie

Pre-update

Follow my blog with Bloglovin

Nu blev det sådär igen att bloggen fick lida för att jag är drottningen av prokrastinering. Våren hann komma och försvinna igen här i Malmö sedan min senaste uppdatering. Det var faktiskt inte meningen den här gången men det är ungefär som med en vän man veterligen borde höra av sig till, men ju längre tid som går, desto mer finns det att berätta och det blir bara svårare och svårare att plocka upp telefonen och slå numret.

Jag har fått kommentarer om att alla inlägg inte syns när man går in på bloggen, men för att klargöra så publicerades ett inlägg senast den 22 februari. Ja, jag är medveten om att det var länge sedan. I’ll do better. I övrigt så undrar jag såklart om fler av er eminenta läsare har problem med layout eller teknik här inne? Please speak your mind or forever hold your peace.

Som sagt så har våren börjat hanka sig fram. Förra veckan hittade jag vitsippor i den torra jorden på en av kyrkogårdarna och idag såg jag att ett av träden vid Folkets Park börjat få gröna blad. Synd bara att det redan blivit kallt igen. Kämpa våren, KÄMPA!

Nu har jag lagt in en koppling till min blogg på Bloglovin också så för den som vill, går det att följa bloggen där och se när det kommer en ny uppdatering. Vilket kommer ske väldigt snart igen, men nu har jag suttit i typ 45 minuter för att försöka fixa det där jäkla bloglovin-tjofräset med html-kod-anpassning och designändring för att det ska funka så tiden har flugit iväg. Nu är det alldeles för sent för att jag ska orka skriva det där omfattande blogginlägget med femtioelva bilder som jag hade i min pipeline. Vi får ta det i morgon helt enkelt. Nu ska jag slita killen från hans (sin?) dator så att vi kan titta på en liten del av The Dark Knight Rises.

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon!

KRAM <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.