Italy

ITALY 2012 #throwbackthursday

Pictures from four days in one of my favourite countries: Italy. They are all taken in Verona and Parma in August 2012.

Sist jag var i Italien är för nästan tre år sedan. Som tur är har jag en resa bokat dit i sommar. Andra veckan i juli åker jag åter igen till älskade Italia. Jag ser fram emot sol, bad, pizza, smöriga italienare och krämiga cappuccinos. Italien måste ju vara ett av världens mest underbara länder? Jag skulle kunna tänka mig att en dag ha ett litet hus någonstans vid kusten. Med vinrankor och palmer i trädgården.

Bellissima.

0

0 kommentarer

  • Magdalena

    Min dröm att få åka till Italien. Verkar underbart där. Har varit i flera länder i Europa som också varit fina. Men allra mest har jag velat besöka Italien bla…ändå har det inte blivit av…än.

  • Christine&OtherSweetStories

    Det är inte för sent! Du kan dessutom flyga billigt till Rom med Ryanair, de flyger dessutom till den flygplatsen närmast city 😊

  • Christine&OtherSweetStories

    Jo fast det blir ju så med stora bilder. Du menar de som är vertikala va? har inte hört några klagomål från andra. Jag får kanske göra en undersökning, haha 😊 Ja, gör det! Italien är ju underbart 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.