C'est la vie,  Italy

Colosseum

IMG_0057 IMG_0042 IMG_0037 IMG_0051 IMG_0052 IMG_0067

Igår kväll – efter ett svettigt träningspass på gymmet – så cyklade jag bort till Spoonery på St Knuts torg där jag mötte upp med Lucie. Hon bjöd mig på middag och jag bjöd henne på mitt eminenta sällskap. Win-win. Det var mysigt att ses och prata ikapp efter att hon varit iväg på semester i Paris. Jag berättade för henne om en tanke angående mina framtidsplaner som jag haft, och hennes reaktion fick mig att fundera ännu mer på att göra verklighet av den. Det var som att hon förstod precis vad jag menade. Samtidigt är det skönt att kunna använda sina vänner som ett bollplank där idéer och reflektioner studsar tillbaka till mig. Vissa framtidsplaner behöver man tänka över en extra gång, eller tio.

Lucie och jag var i Rom tidigare i våras och jag tänkte därför dela med mig av några bilder därifrån som jag ännu inte lagt upp på bloggen. De här är från när vi besökte Colosseum. Vi gick med en guidad grupp vilket var ett väldigt smart drag. Jag kan verkligen rekommendera det för då kommer man in direkt och slipper köa i hundra år. Sedan kan man gå runt på egen hand om man har lust till det.

Jag gick upp klockan åtta idag för jag hade någonting viktigt att maila iväg. Nu ska jag sätta på lite bra musik och köra ett par timmars städning och hemmafix. Jag känns som att jag behöver göra en ordentlig räd för att med gott samvete ta en paus från hemmasysslorna resten av veckan. Hur kan jag alltid ha en massa att göra, men ändå blir ingenting riktigt gjort? Ibland känns mitt liv lite SÅHÄR.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.