C'est la vie

Where I was one month ago today

IMG_1432 IMG_1434 IMG_1429 IMG_1426

Malmö är grått idag, men det gör inte så mycket för jag har tillbringat min dag med att springa ärenden och skriva jobbansökningar. Det här att söka jobb i Sverige är lite av en utmaning för jag har ju inte jobbat i mitt eget hemland på nio år. Jag vet knappt hur jag ska skriva ansökningar längre. Jag har även hunnit lämna mitt CV för ett utannonserat jobb. Det var knappt att jag lämna mitt CV innan jag fick frågan om jag var tillgänglig för en intervju i morgon. Spännande! Nu sitter jag på Café Dornonville och väntar på Jocke – som är en värre tidsoptimist än jag är. Jag passar på att blogga och småsnacka med caféägarna medan jag väntar.

Bilderna är från hotellet vi bodde på under bröllopet i Sainte-Maxime. Idag är det en månad sedan just den dagen då vi vaknade till den här utsikten och laddade för Lindas och Pierres stora dag. Tiden går så himla snabbt. Det hade inte varit helt fel att ligga vid den där poolen idag, men samtidigt så har de senaste dagarnas sommarvärme gjort min sedvanliga längtan efter Frankrike nästintill obefintlig. Konstigt nog så känner jag inte någon stor saknad efter det. Fast det kommer säkert dyka upp inom en snar framtid om jag känner mig själv rätt. Frankrike är, och kommer alltid vara, mitt andra hem.

Nu stänger de här strax så jag får nog flytta på fläsket, och kolla upp var Jocke håller hus. Idag är en speciell dag dessutom. Min syster fyller 26 år så vi ska fira henne ikväll.

Hurra hurra, grattis till henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.