C'est la vie

What really matters

 

Jag har beställt en ny kamera nu. Det får bli min julklapp till mig själv. Just nu behöver jag verkligen någonting som piggar upp mig, och jag är så fruktansvärt trött på de tråkiga bilderna som min mobilkamera producerar. Ja ni ser ju själva hur bra det blir. Jag var nyligen ute och åt med min kompis Yann på Lemongrass. Nu syns det ju inte med denna tråkiga bilden, men det hela var så picture friendly att jag var tvungen att ta en bild. Han började, och jag ville inte vara sämre.

 

Igår åt jag middag med Madeleine. Hon är en sådan där som man verkligen lär sig att uppskatta otroligt mycket som vän ju mer man lär känna henne. Lite reserverad innan hon släpper in en under skinnet, men sedan blir hennes bästa sidor lika tydliga som ett norrsken på en klar himmel. Vi hade så trevligt att jag helt glömde bort tiden. Fast vi har ju alltid trevligt hon och jag, och kan diskutera allt mellan himmel och jord. Både ytliga saker, och mer djupa ämnen. Jag kan berätta saker för henne utan att oroa mig för att hon ska döma mig, eller tycka att jag är konstig. Igår kom vi på att vi känt varandra i över fem år. Tänk vad tiden går! Jag är så glad att vi hittade varandra under studietiden och hållt kontakten. Dessutom kände jag mig så pigg och positiv efter att vi setts igår. Man kan ha hur många vänner som helst, men det är de som finns där through better and worse, som verkligen räknas.

 

Nu är det helg. Vad ska ni hitta på mina vänner? Jag skulle vilja gå på en Lucia-konsert, men har ju inte tänkt på att köpa några biljetter. Kanske finns det någonting här i Malmö där man bara kan dyka upp. Någon Malmö-bo som vet? Förutom det så ska jag gå och se några vänners dansuppvisning på söndag, och ta tag i högen med tvätt som bara växer. Fy alltså. Jag hatar att tvätta. 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.