Shopping

Slash by Comptoir

 
En av mina favoritbutiker i Frankrike är Comptoir des Cotonniers. Sött franskt möter tufft parisiskt, ungefär. Blommiga sidenklänningar och klassiska trenchcoats blandas med stickade tröjor i kashmir och skinnjackor. Det är lite dyrare än medel och bäst fyndar man under rean (januari och juli), men kvaliteten är bra om man jämför med exempelvis Sandro.
Sist jag var i Paris hittade jag hursomhelst dessa fina sneakers hos Comptoir des Cotonniers. Jag såg dem först i deras butik i Marais (det ligger en ganska stor sådan i hörnet rue des Francs Bourgeois/rue de Turenne) och ville fundera på det. Impulsköp på semestern slutar bara med oanvända plagg i garderoben. När jag provade dem i affären på rue de Commerce några dagar senare så var jag säker på att jag ville ha dem. Jag gillar att skosnörena sitter på sidan, vilket gör dem lite annorlunda från de överskattade Stan Smith’s som halva Sveriges befolkning går omkring med. 
För er som är nyfikna på skorna, så heter modellen Slash by Comptoir, och de finns i vitt, blå mocka och svart med paljetter. De har även butiker i bl. a. England, Japan och USA. 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.